The Book of Unwritten Tales 2

The Book of Unwritten Tales 2 PC

Steam key - € 9,75

Op voorraad

2461 reviews

(directe levering op je scherm en per e-mail)

Wij garanderen dat alle verkochte codes geldig en origineel zijn. Door de aard van het product kunnen wij deze na levering aan de consument niet meer retour nemen en is het niet mogelijk beroep te doen op het herroepingsrecht.

The Book of Unwritten Tales 2 kopen voor de PC. Na je betaling ontvang je direct de Steam key waarmee je The Book of Unwritten Tales 2 kunt downloaden op je scherm en in je mailbox. Elke wereld heeft zo zijn helden nodig, hoe onwaarschijnlijk deze ook lijken te passen in het plaatje. Ga op pad samen met Ivo, Nate, Wilbur en Critter in deze boze wereld van Aventásia. Er zijn nu een paar jaar verstreken sinds deze helden de heks Mortroga hebben verslagen, maar nog steeds zijn de meeste mensen van Aventásia in rep en roer. De oorlog van de twee torens is dan misschien wel voorbij, de wonden zijn nog steeds zichtbaar. Nu is er een magische kracht die overheerst, waarbij machtige beesten ineens in zachte puppies veranderen en torenhoge kastelen in grote poppenhuizen. Kun jij samen met je helden Aventásia redden?

The Book of Unwritten Tales 2

In The Book of Unwritten Tales 2 moet jij de onwaarschijnlijke helden Ivo, Nate, Wilbur en Critter helpen om hun lot te vervullen. In dit heerlijke klassieke point en klik spel beleef je een spannend avontuur in de wondere wereld Aventásia.

Het is een aantal jaar geleden dat deze helden de heks Mortroga hebben verslagen en de oorlog van de Two Towers hebben beëindigd. Maar net als de meeste mensen leven ze nog steeds geen zorgeloos leventje. De nasleep van de oorlog is nog voel- en zichtbaar. De school voor tovenarij is weer geopend en de gnoom Wilbur heeft moeite om les te geven. Zijn toverstaf heeft een eigen willetje en een plan om de tovenaar te vermoorden baart iedereen grote zorgen.

Wilbur heeft de helden hard nodig om hem te helpen en te beschermen. Helaas zijn Nate en prinses Ivo na hun laatste avontuur uit elkaar gegaan en bevinden ze zich in lastige situaties. Zo is Nate samen met zijn maatje Critter gevangen genomen door de Rode Piraat, zijn aartsvijand. Prinses Ivo is teruggekeerd naar haar elfen koninkrijk, maar zit onder de duim bij haar bemoeizieke moeder.

Maar ze zijn hard nodig! Een magische kracht heeft het land in zijn greep en hebben er voor gezorgd dat machtige, hoge kastelen zijn veranderd in enorme poppenhuisjes en krachtige wezens zijn veranderd in schattige, pluizige puppy's. Kunnen de vier helden Aventásia bevrijden en alles weer terug brengen naar het oude? Het is aan jou om de vrede te herstellen.

Screenshots en plaatjes The Book of Unwritten Tales 2

The Book of Unwritten Tales 2 screenshot 1
The Book of Unwritten Tales 2 screenshot 2
The Book of Unwritten Tales 2 screenshot 3
The Book of Unwritten Tales 2 screenshot 4
The Book of Unwritten Tales 2 screenshot 5
The Book of Unwritten Tales 2 screenshot 6
The Book of Unwritten Tales 2 screenshot 7
The Book of Unwritten Tales 2 screenshot 8
The Book of Unwritten Tales 2 screenshot 9
The Book of Unwritten Tales 2 screenshot 10
The Book of Unwritten Tales 2 screenshot 11
The Book of Unwritten Tales 2 screenshot 12
The Book of Unwritten Tales 2 screenshot 13
The Book of Unwritten Tales 2 screenshot 14
The Book of Unwritten Tales 2 screenshot 15
The Book of Unwritten Tales 2 screenshot 16
Soortgelijke producten
Gemiddelde klantbeoordeling
UITSTEKEND!

 • star star star star star Robert
  Super snel en gemakkelijk. En de prijs is goed.
 • star star star star star Alan
  Downloaden en installeren was snel en gemakkelijk via een link die verscheen meteen op het beeldscherm en in de e-mail. Online activatie werkte perfect. Ik hoefde alleen de code in te voeren en het werd meteen geaccepteerd. Heldere instructies - een kind kan de was doen.
 • star star star star star Mi1p
  Werkt perfect!
 • star star star star star Jan-Willem
  Makkelijk, snel, code kwam gelijk op het scherm, en werkte ook! top.
 • star star star star star J.H.
  okay
 • Bekijk alle klantervaringen
Waarom GamekeyDiscounter.nl?
 • Directe levering van je code!
 • Levering op scherm en per email.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag open.
 • Laagste prijs garantie.
 • Persoonlijke klantenservice.
 • Al jarenlang de beste en snelste.
 • Als beste beoordeeld door onze klanten.
Veilig winkelen
 • Verisign SSL certificaat
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL
 • Encryptie van persoonlijke gegevens
 • Real time helpdesk